top of page

PonsThai Relax
 

massasje

Pons Thai Relax bringer sammen klienter og terapeuter som tror på kraften til terapeutisk massasje for å skape en følelse av velvære i ens kropp, sinn og liv.

I trondheim vi er aktive i å tilbyr massasje terapi for å møte dine unike behov for stressreduksjon, skade gjenoppretting og forbedret helse og velvære. I løpet av de siste sytten årene har Pons Thai Relax blitt en ettertrakt  behandlingsenter i Örebro, Sverge, Ålesund, Norge og nå i Trondheim..

 

Du kan forvente avslapping av høy kvalitet i et rolig sted, med svært personlig kundeservice fra dyktige terapeuter , som har Mange års erfaring innen sitt felt. Pons Thai Relax fokuserer utelukkende på massasjeterapi, skreddersydde økter for å møte de individuelle behovene til våre kunder. Hver terapeut er dyktig i en rekke modaliteter som kan inkludere i økter, som: Tradisjonell Thai Massasje, Varm Stein massasje, Avslappende  Svensk Oil Massage, deilig Fotmassasje, og fantastisk Hode og skulder Massasje.

20220911_135915.jpg
IMG_0354.jpg

Pons Thai Relax 

er sikkert at du vil trives hos oss

Trondheims alle best massasje.

 

Vi har alle komfort du trenger. Vi har en fin lokal med Dusj, to behandelingsrom. En rom har to senger for par massasje.

Ringe eller text for å Bestille time

93 42 55 95

  • Facebook
bottom of page