top of page

Pons Thai Relax

Massasje

thai-kunst-bild-traditionelle-thaimassage-no9.webp
  • Facebook

Her i Trondheim, Thai massasje er en svært populær og utbredt massasje som har vært spesielt mye benyttet i Thailand.

Paradoksalt nok kommer ikke denne behandlingen opprinnelig fra Thailand, men har trolig sitt opphav i India på Buddahs tid. Massasjen ble etter hvert adoptert av buddhistiske munker og anvendt i deres templer som en av deres sentrale terapiformer. Teknikken spredte seg senere fra India til Kina hvor elementer av Yoga etter hvert ble lagt til behandlingen, og som senere har bidratt til å forme thai massasje til slik vi kjenner den i dag.

Ringe eller text for å Bestille time

93 42 55 95

Hensikten med Thai fotmassasje er å stimulere indre organer. Det er opprinnelig en massasje som involverer strekking og massasje for å fjerne energiske linjer. Formålet med vår fotmassasje er først og fremst og redusere tretthet og spenning, forbedre sirkulasjonen, avslappe både kroppen og sinnet.

Ringe eller text for å Bestille time

93 42 55 95

26315949-a-painting-of-traditional-thai-massage_edited.jpg
  • Facebook
thai-kunst-bild-traditionelle-thaimassage-no12.webp

Hodebunnsmassasje hjelper til å lindre stress, bedre humøret og stimulere blodstrømmen i hodet. Økt blodsirkulasjon i hodebunnen normaliserer mikrosirkulasjonen i hårfestene, styrker håret og gjør det mindre utsatt for flising. Det sørger også for mindre sannsynlighet for hårtap under børsting. Hodebunnsmassasje anbefales kunder med migrene. Massasje som hjelper på smerter i rygg, nakke og skuldre. Dette er den mest populære formen for massasje. Den er dypt avslappende med fokus på arbeidsstress og muskelspenninger i hele området omkring nakke, skuldre og rygg.

Thai oljemassasje går ut på å fremme foryngelse og helsen i hele kroppen gjennom å stimulere kroppens vev for hånd med massasje olje. Gjennom å fokusere på berøring og trykkpunkt vil du få økt ro og lindring av ømme og stive muskler. 

Ringe eller text for å Bestille time

93 42 55 95

thai-kunst-bild-traditionelle-thaimassage-no15.webp

Ringe eller text for å Bestille time

93 42 55 95

  • Facebook
iStock-175195029.jpg

Hot stone massasje er en behandling som kombinerer ulike massasjeteknikker med bruk av varme steiner. Metoden er ikke ny, faktisk ble hot stone massasje benyttet både i Kina og av indianere i Amerika til å redusere muskelspenninger og til å behandle sykdommer i kroppen forøvrig.

Typisk benytter terapeuten såkalt klassisk eller svensk massasje som består av teknikker som stryking, tromming, vibrasjon, friksjon og vibrering. Det som skiller hot stone massasje fra andre massasjebehandlinger er derimot bruk av spesialiserte steiner. Vanligvis benyttes lavasteiner (basalt) som har utrolig god evne til å holde på varme. Steinene er blitt bearbeidet i naturen slik at de har en svært glatt og behagelig overflate.

Ringe eller text for å Bestille time

93 42 55 95

  • Facebook

Trondheims alle best massasje

bottom of page