top of page

Pons Thai Relax

massasje

thai-kunst-bild-traditionelle-thaimassage-no10.webp

Her på Pons Thai Relax i Trondheim, Thai oljemassasje går ut på å fremme foryngelse og helsen i hele kroppen gjennom å stimulere kroppens vev for hånd med massasje olje. Gjennom å fokusere på berøring og trykkpunkt vil du få økt ro og lindring av ømme og stive muskler. 

Denne behandlingen er mer rettet mot avslapping enn klassisk thai massasje. Denne formen for behandling vil gi kroppen en beroligende effekt på nervesystemet og føre til at kroppen gir slipp på anspenthet og stress. 

Dette er en mildere form for klassisk thaimassasje og det brukes mer olje. Vi i Pons Thai Relax i Trondheim bruker allergivennlige oljer i vår behandling. Oljen hjelper hendene til massøren å gli lettere under behandlingen og oppleves som behagelig og forfriskende for huden. 

Thai olje massasje vil hjelpe deg med å avslappe, rehabilitere og er bra for blodsirkulasjonen til musklene i kroppen din.

 

Thai medisinens teori går ut på at kroppen kan helbredes gjennom kroppens vitale livsenergi som strømmer gjennom Senlinjene. Denne livsenergien gir kraft til alle psykiske, fysiske og følelsesmessige prosesser. Så ved at senlinjene fungerer optimalt vil kroppen få økt velvære og forebygge sykdom. I kinesisk teori kalles denne livsenergien Qi og inderne kaller denne energien Prana. 

I likhet med tradisjonell thai massasje har oljemassasje historie som strekker seg tilbake 2500 år. Praksisen har kommer av thailandske munker som benyttet behandlingen som en del av medisinen.  

       30 min.               kr.  600.-

       60 min.               kr.  800.-

       120 min.               kr.  1600.-

93 42 55 95

   Ringe eller SMS for å bestille en time

       90 min.               kr.  1400.-

  • Facebook

Trondheims alle best massasje

bottom of page